новини
Наукова електронна бібліотека періодичних видань НАН України є бібліотекою відкритого доступу і передбачає безкоштовний доступ читачів до наукової інформації в Інтернет з правом читати, завантажувати, копіювати, розповсюджувати, друкувати, проводити пошук, посилатися на повнотекстові статті, індексувати, тобто використовувати її з законною ціллю без фінансових, юридичних і технічних перешкод, що відповідає Будапештській Ініціативі Відкритого Доступу.
Дарунок бібліотеці
Бібліотека ЧДТУ щиро дякує викладачам кафедрі технологіі бродильних виробництв факультету ФХТСО - Нагурній Н. А., Осипенковій І. І., Чепурній О.Л. за подаровану книгу.
Нагурна Н.А. Основи сенсорного аналізу: [навчальний посібник] / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна . ─ Черкаси : Гордієнко Є. І., 2017 . ─ 220 с.
УДК 663(075.8) Н 16
У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис
Увага!!! Санітарний день.
Участь бібліотеки в міжнародній науково-практичній конференціїі
19 жовтня 2017 року працівники бібліотеки приймали участь в міжнародній науково-практичній конференції «Інтегральні та інноваційні напрямки розвитку харчової індустрії». Гості конференції, викладачі, студенти, співробітники кафедри з задоволенням ознайомилися з книжковою виставкою «Харчові технології», підготовленою бібліотекою ЧДТУ, на якій була представлена навчальна література, методичні посібники, періодичні видання та нормативні документи з технологіі харчового виробництва.
Привітання зі святом від колег-бібліотекарів
Шановні колеги!
Вітаємо Вас із Всеукраїнським Днем Бібліотек!
Бажаємо натхнення, сил, наснаги, креативних ідей, цікавих проектів та партнерів! Нехай усі ваші починання будуть успішними! У ці осінні дні нехай теплі слова вас зігрівають! Будьте ще ближчими до своїх користувачів :)
Зі святом! З повагою,
Науково-технічна бібліотека КПІ ім. Ігоря Сікорського