Черкаський державний технологічний університет
,
,

Бібліотека
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Бібліотека ЧДТУ Про бібліотеку

Про бібліотеку

Вівторок, 23 жовтня 2018 06:36

Дарунок бібліотеці

 .png Бібліотека ЧДТУ висловлює щиру вдячність і подяку всім викладачам кафедри харчових технологій за подарованні книги.  

Подаровані Вами книги надають неоціненну допомогу в теоретичній і практичній підготовці студентів.

 

Вівторок, 23 жовтня 2018 06:30

Дарунок бібліотеці

 план перетворення Бібліотека ЧДТУ висловлює щиру вдячність і подяку всім викладачам університету за внесок у формування її фондів Запрошуємо студентів, співробітників, викладачів ознайомитися з подарованими книгами.

 

 

П'ятниця, 17 листопада 2017 11:03

Дарунок бібліотеці

20171114140127923_0001  Бібліотека ЧДТУ щиро дякує викладачам кафедрі технологіі бродильних виробництв факультету ФХТСО - Нагурній Н. А., Осипенковій І. І., Чепурній О.Л. за подаровану книгу.

Нагурна Н.А. Основи сенсорного аналізу: [навчальний посібник] / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна . ─ Черкаси : Гордієнко Є. І., 2017 . ─ 220 с.

УДК 663(075.8) Н 16

У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис

Вівторок, 15 вересня 2015 06:25

Дарунок бібліотеці

     hfdt-300x266 Студенти групи  СПЛ – 14  разом з куратором доц. Рагузіною Л. Ю. долучилися до загальноуніверситетської акції  - «Подаруй книгу бібліотеці». Студенти лінгвістичного факультету вдячні  працівникам бібліотеки за  кваліфіковану допомогу, щирі поради та  доброзичливе обслуговування, а тому не могли  залишитися байдужими до заклику поповнити бібліотечний фонд ЧДТУ. Бажаємо колективу бібліотеки знаходитися в постійному пошуці нових форм взаємодії із студентами та викладачами!

         Колектив НТБ ЧДТУ висловлює щиру подяку доктору технічних наук, професору Бикову Валентину Івановичу за подаровані 100 примірників цінних книг для бібліотеки. Переконані, що подаровані Вами книги знайдуть вдячного читача і будуть корисними для науковців, аспірантів, студентів  нашого вузу. 

 

Сторінка 1 із 6