Черкаський державний технологічний університет
,
,

Бібліотека
Черкаського державного технологічного університету

Бібліотека ЧДТУ

Ви тут: Бібліотека ЧДТУ Ресурси Електронні Видання онлайн Готельно-ресторанна справа. Туризм

Готельно-ресторанна справа. Туризм (1)

Категорія А

UntitledScience and innovation. Наука та інновації - науково-практичний журнал. Основну увагу в публікаціях приділено висвітленню проблем інноваційної політики в Україні, результатів перспективних досліджень і розробок інститутів Національної академії наук України, університетів та інших організацій, а також оприлюдненню питань комерціалізації наукових проєктів і впровадження їх у різні галузі господарювання та виробництва. В журналі публікуються оригінальні роботи з різних напрямів науки й техніки, які є важливими для забезпечення інноваційного розвитку України; оглядові матеріали, присвячені інформаційному супроводу інноваційної діяльності та висвітленню діяльності інноваційних структур. Видання входить до Переліку фахових видань України (категорія «А») з технічних та економічних галузей науки. В 2017 році англомовну версію журналу (ISSN 2409-9066) включено до наукометричної бази даних Web of Science (індекс цитування нових джерел Emerging Sources Citation Index, ESCI). З липня 2019 року журнал «Science and innovation» (ISSN 2409-9066) входить до бази даних Scopus.

titul Ukrainian Food Journalпублікує оригінальні наукові (дослідницькі) статті, короткі повідомлення, оглядові статті, новини та огляди літератури з усіх аспектів харчової науки, техніки, інженерії, харчування, хімії, економіки та управління. Видання входить до Переліку фахових видань України (категорія «А») з технічних галузей науки. Журнал індексується наукометричними базами.