Версія для друку
Понеділок, 07 вересня 2020 11:45

До уваги авторів!

{socbuttons}

journals Шановні викладачі, аспіранти!
У зв’язку з тим, що з 13.03.2020 видання категорії В вважаються НЕФАХОВИМИ, звертаємо вашу увагу, що не всі редакції журналів вказують актуальну інформацію щодо їхньої приналежності до наукових фахових видань.

Перед подачею публікацій НЕОБХІДНО ПЕРЕВІРЯТИ статус видання у загальнонаціональному «Реєстрі наукових фахових видань України» (http://nfv.ukrintei.ua/), який є офіційним ресурсом Міністерства освіти і науки України. З 13.03.2020 науковими фаховими виданнями вважаються  ТІЛЬКИ видання категорій А та Б. Видання, що мають категорію А, Є ФАХОВИМИ та ІНДЕКСУЮТЬСЯ у міжнародних наукометричних базах даних – Web of Science Core Collection та/або Scopus. Видання, що мають категорію Б, Є ФАХОВИМИ, але НЕ ВКЛЮЧЕНІ до баз даних Web of Science Core Collection та/або Scopus.

 Для роботи з сервісом реєстру наукових фахових видань України необхідно:

a) за умови, що Ви знаєте назву видання:
1. перейти за посиланням http://nfv.ukrintei.ua/;
2. ввести назву журналу до пошуку;
3. натиснути на «Пошук».

b) за умови, що Ви хочете знайти наукове фахове видання, до якого надсилатимете публікацію:
1. перейти за посиланням http://nfv.ukrintei.ua/;
2. у списку зліва натиснути на фільтр Категорiя видання та поставити позначки навпроти «Категорія А» чи/та «категорія Б»;
3. відфільтрувати видання за Галуззю науки. Для цього слід натиснути на Галузь науки, далі обрати галузь, яка відповідає Вашій сфері наукових інтересів, у меню, що з’явиться.
4. Натиснути на пошук.

 

Медіа