Версія для друку
Вівторок, 19 травня 2020 08:40

Видавництво «Олді+» запрошує до співпраці

{socbuttons}

логотипШановні науковці!
Видавництво «Олді+» запрошує вас до співпраці!

Наше видавництво з 2000 року спеціалізується на виготовленні підручників, посібників, наукових монографій, періодичних видань та збірників конференцій.

З 2018 року наукове видавництво «Олді+» увійшло до складу видавничої групи «Гельветика».

За цей час було зроблено ребрендинг видавництва, та змінено підхід до видання наукової книги, а також повністю оновлено поліграфічну базу, яка нині складається з найсучаснішого обладнання для виготовлення книжок у м’якій і твердій палітурці.

 

Завдяки новітнім цифровим потужностям ми відтепер друкуємо як великі обсяги за замовленням закладів вищої освіти, так і невеликі тиражі монографій, підручників та посібників (1-50 примірників). Окрім Херсона, сьогодні функціонують офіси видавничої групи в Києві, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Ужгороді та Кривому Розі.

До складу нашого колективу входять досвідчені спеціалісти, серед яких – наукові редактори, коректори, бібліографи, верстальники, дизайнери, друкарі, палітурники та юристи з питань інтелектуальної власності й авторських (суміжних) прав.

Якщо ви плануєте видати монографію, підручник або посібник та бажаєте, щоб ваші праці знайшли свого читача, наукове видавництво «Олді+» допоможе втілити ці плани.

Немає жодного значення, у якому місті ви живете, видавництво «Олді+» надає можливість видати свою книжку без необхідності відвідування офісів. Наші менеджери завжди відкриті для спілкування, тож з радістю приділять увагу кожному автору.

Дізнатися більше


фотографіїПереваги співпраці з видавництвом “Олді+”:

• якісна та оперативна комунікація з автором;
• комплексна додрукарська підготовка макету за всіма стандартами й вимогами видавничої галузі: набір графіків, формул і малюнків, редагування, коректура, верстка, дизайн та оформлення обкладинок і форзаців, фотообробка;
• якісний цифровий друк із використанням сучасного обладнання у м’якій або твердій палітурці будь-яким тиражем;
• гарантований термін відправлення друкованої продукції автору;

фотографії• з метою популяризації книги розміщення її на сайті видавництва та включення до каталогу видавництва «Олді+», який щоквартально надсилається до регіональних наукових бібліотек та до бібліотек закладів вищої освіти України;
• оформлення ISBN, штрих-коду та підбір УДК професійним бібліографом;
• обов’язкова розсилка примірників наукового видання згідно з Переліком одержувачів обов'язкового безоплатного примірника видань України;
• надання поштового реєстру відправки обов’язкових примірників із печаткою відділення Укрпошти.

Задоволення наших авторів результатами якісно наданих видавничих послуг – головний мотиватор нашої роботи!

Зичимо вам натхнення та сподіваємося на плідну співпрацю!

 

З повагою - команда видавництва "Олді+"

телефон міський +38 (0552) 399-580
телефон vodafone+38 (095) 559-45-45
телефон kyivstar+38 (098) 559-45-45
телефон lifecell+38 (093) 559-45-45
сайтoldiplus.com

Схожі матеріали:

Медіа